Camere frigorifice de congelare si refrigerare

In functie de temperatura dorita se vor alege utilajele necesare. Pentru a obtine temperatura dorita, o camera frigorifica trebuie echipata cu o instalatie frigorifica.Ca

About Camere frigorifice de congelare si refrigerare

In functie de temperatura dorita se vor alege utilajele necesare. Pentru a obtine temperatura dorita, o camera frigorifica trebuie echipata cu o instalatie frigorifica.

Camerele frigorifice pot avea podea de tego si optional tabla de aluminiu striata.

Ele pot fi de refrigerare sau de congelare. Camerele frigorifice sunt necesare pentru a depozita la rece diverse produse si sunt necesare in foarte multe domenii de activitate.

In cazul pastrarii anumitor alimente ( mai ales pentru fructe si legume) este nevoie, pe langa temperatura dorita si de o atmosfera controlata, pentru a creste durata de depozitare.

Acestea pot fi batante sau culisante, speciale pentru camerele frigorifice, alcatuite din panouri sandwich frigorifice. Acestea etanseaza foarte bine. Usile frigorifice se vor face la comanda si vor avea dimensiunile dorite de client.

etc. Este nevoie de o camera frigorifica si acolo unde au loc diverse activitati: de transare, de ambalare, servere de date, morga. Exemple de produse care se pot depozita in camerele frigorifice sunt: legume, fructe, carne, peste, foietaje, medicamente, dulciuri, lactate, bauturi, flori, etc.

Pentru o oferta de pret la o camera frigorifica va rugam sa ne contactati.

Read more: https://frigogroup.ro/